Allsångskväll

Storebroparken Onsdag 
21 Juli 2010

Den bästa allsångskvällen någonsin ingen protest

 

Johan s tankar kring allsångskvällen den 21 juli

 

Jag är så ursäkta uttrycket ”förbannat lycklig nu”, den här allsångkvällen är och förblir den bästa vi någonsin arrangerat.

Alla var verkligen nöjda, publiken, arrangörerna, artisterna, pressen, ja till och med de värsta kritikerna alltså jag och Mattias. Det var ju femårsjubileum med allt var det innebar man visste att ingenting fick gå fel!

Jag och Mattias hade verkligen inför den här kvällen tänkt på precis allt, orkestern hade kryddats med lite proffsigare medlemmar så även kören. Även artisterna var alla professionella till yrket, Jag och Mattias hade till och med satsat på att ha riktigt snygga kläder på oss så alla förutsättningar fanns alltså till att det skulle bli succe, och det blev det verkligen.

Uppskattningsvis kom det ca 1 800 personer och tittade denna ljuvliga kväll, en liten försämring från tidigare år men va gör de? Jag kan säga att man såg på publiken att det var en fullständigt magisk kväll. Jag är så himla stolt över alla som på något sett var delaktiga i denna kväll. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv också måste jag erkänna.

Sedan måste jag få säga att ni i publiken, ni är ju bara så BÄST!! Utan er är allsångskvällarna ingenting

Nu hoppas vi på ännu en lika härlig och bra allsångkväll nästa år, men frågan är går det att toppa den här kvällen?? Vi får se.

Sköt om er alla!! Kramar Johan.

 

[AFG_gallery id='9']
WordPress Image Lightbox