10 ÅRS JUBILEUMSSHOWEN.

Lördagen den 26 april 2014 intog vi den klassiska Boulevardteatern på söder i Stockholm. Förväntningarna på vår allsångsshow var höga både från vår sida och säkert också från publikens.

Vi hade inför showen tänkt på det mesta! Inget fick gå fel: , vi hade med oss en bra kör och orkester i ryggen. Vi hade valt ut våra personliga allsångs-favoritlåtar, samt repeterat hårdare en någonsin tidigare.

Det här var ju kvällen när vi skulle visa publiken allt vi lärt oss i allsångens ädla konst. Dessutom hade vi bjudit in en riktig allsångslegend som gästartist nämligen Anders Lundin, kanske fanns de en baktanke att vi ville visa herr Lundin att vi lärt oss något sen sist vi träffade på honom.

Okej visst ska vi ödmjukt nu erkänna att oj oj oj !” Vad vi var nervösa när vi klev upp på scenen. Varför då kanske en del av er undrar? Jo dels var det många nära och kära i publiken sen ville vi visa allt vi lärt oss på 10 år som turnerande allsångsledare. Inte katten vill man att något ska gå fel då.

Hur gick det då?. De blev en helt fantastisk kväll!!!. Vi tvekar inte och säga att vi nog aldrig varit så bra som vi var just under den kvällen. Det var ett drag utan dess like, men inte bara ett bra drag! Det fanns också inslag av vemod och många goa tillbakablickar av vår karriär.

Efter 2 timmar och 35 minuter var kvällen till enda. Och alla var överens!. Till och med publiken. Succén var ett faktum.  Tack alla som på ett eller annat sätt bidrog till en helt oförglömlig jubileums föreställning!. Vi kommer aldrig glömma kvällen! Och den magiska stämningen som infann sig.

Hoppas vi alla ses om 10 år igen!

 

 

[AFG_gallery id='10']
WordPress Image Lightbox