X
Back to the top

Bokningsinfo

BOKNINGSINFO

Mycket välkomna att kontakta oss

Läs igenom våra villkor och fyll gärna i vårat bokningsformulär nedan på sidan eller skicka E-post: paul@allsangsproffsen.se  
Paul finns även på telefon: 0733-147065

Kort information:

* Vi har med högtalare och det vi behöver på plats är ett vanligt 220 volts uttag. 10 Amperes säkring räcker.
* Allsångshäften har vi med oss, som samlas in efter spelningen.
* Fotografering och videoinspelning kan ske på våra spelningar, vill man inte att material från spelningen publiceras så får Ni kontakta oss om detta.  
* Reseersättning utgår från Nacka i Stockholm och kostnaden är 20 kr per mil.
* Vid bokning som utfaller i att spelningen blir inställd av arrangör fakturerar vi ändå reseersättningen. Avbokas det inte inom en vecka innan tar vi full ersättning.
* Vid bokning där det regnar under spelningen har vi rätt att avbryta den mot full betalning om inget fullgott alternativ finns, för att skydda vår utrustning.

* Vid bokning av fler spelningar erbjuder vi rabatterade priser.
* I samband med bokning av Allsångsproffsen kommer det att skrivas ett kontrakt mellan arrangören och Allsångsproffsen. Detta skickas av vår agent     Paul i god tid förre spelning, i samband med att kontraktet skickas så bifogas också en kontraktsbilaga
* Ljudnivån på våra spelningar kan vara högre än normalt för trubadurer, men märks mest i början innan publiken vänjer sig.
* Bilder för marknadsföring av arrangemang behövs tillfrågas om lov innan, då fotograferna gärna vill att deras namn publiceras.
* Arrangören ansvarar för att arrangemanget betalar Stim-avgift om sådant krävs

Vi spelar även med orkester sommartid,  vi är ett sexmannaband, med akustisk gitarr, elgitarr, bas, keyboard och trummor samt duktig programledare.  Vi har även kontakter med eventuella gästartister och kör. Vid större tillfällen krävs ljudanläggning och att allsångshäften trycks på egen hand. Vi kan stå för ett tryckoriginal.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Deprecated: Tema utan footer.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Inkludera en footer.php-mall i ditt tema. in /customers/f/b/1/allsang.info/httpd.www/allsangsproffsen/wp-includes/functions.php on line 5411