Allsångskväll

Storebroparken Onsdag 
29 Juli 2009
19.00

Supersuccé Supersuccé Supersuccé!! 

Ett hjärtligt stort tack till alla som ett stort eller litet sätt har dragit sitt strå till stacken för att anordna denna oförglömliga kväll. Längre ned på sidan finner ni bilder Johans tankar om allsångskvällen, och lite annat smått och gott.

Artisterna på kvällen:

E.M.D

 

 

      Svenne o Lotta                Skånske Elias

    

 

Linus Djurstedt     Maria Johansson        Sandra Larsson

 

 

Programledare: Johan Ståhl

Regissör/ Studioman: Mattias Karlsson

 

Världens bästa orkester:

Dennis Malmgren: Bas

Krister Palmqvist: Gitarr

Jonathan Lundberg: Trummor

Martin Berggren: Piano

 

Sångbrudarna:

Maria Eriksson

Madelene Hjelm

Marika Hjelm

Åsa Nestor

 

 

Ljudteknik:

 Audiosystem Kalmar. 


Storebro näringsliv

Alla friviliga volontärer

Johans tankar kring allsångskvällen den 29 juli.

Hejsan! på er alla glada människor. Då var den fjärde allsångskvällen i Storebroparkens historia avklarad. Och ingen kan väll påstå att den inte blev en enorm succé . Jag vågar verkligen påstå att detta blev den klart bästa allsångskvällen hittills. Jag kände redan på repetitionerna att denna kväll skulle bli något alldeles extra, allt flöt på så bra vädret var på vår sida, orkestern och kören var på topp, och alla artisterna var pigga och glada. Den stämningen som hade byggts upp under repetitionerna tror jag speglade av sig sedan i programmet alla som var på scenen gav verkligen allt de hade till publiken.

Vi hade ett väldigt späckat program och jag ska väll erkänna att jag var lite rädd för att det kanske skulle kunna bli lite långt och kanske lite långsamt, men jag hade helt fel i det. Publiken njöt verkligen i fulla drag av allt som hände på scenen.

Jag ska också erkänna att jag var lite rädd för att det inte skulle komma lika mycket folk och titta i år som förra året, dels för att vi hade höjt biljettpriset, dels för att vi i år hade kvällen på en onsdag och inte en lördag. Men det kom mer folk i år en förra året, jag är lite osäker på exakt hur många men en gissning är på runt 2 500 personer vilket är en jättebra siffra. Jag har också hört på ryktes vägar att vi i år hade runt 1 200 förköp vilket är hur grymt som helst.

Sedan tror jag att vi i år hade en perfekt kombination av olika slags artister!  Och grädden på moset var förstås de oerhört populära E.M.D. Dom grabbarna var jätteproffsiga och oerhört trevliga att ha och göra med på alla sätt., och som publiken älskade grabbarna. E.M.D trivdes verkligen i Storebroparken, de sa till mig att publiken var fantastisk och att parken var en av vackraste platser de uppträtt på. Folk i Storebro brukar alltid skryta med att de har haft Abba på besök någon gång under 70 talet, och att det skall vara bland det största som hänt i parkens historia, men jag tror ta mig tusen E.M.D s besök inte kommer så långt efter.

Om vi nu lämnar årets kväll och blickar framåt mot nästa års kväll 2010, så kan jag redan nu konstatera att vi firar 5 års jubileum, och att den kvällen säkert kommer att präglas av lite extra pompa och stått. Vem vet vi kanske får bjuda på lite tårta till publiken.

Som avslutning vill jag rikta ett extra stort tack till vår goa publik!  Hoppas verkligen att vi ses nästa år igen!  Till dess var riktigt rädda om er!!   Puss och Kram alla glada!

 

WordPress Image Lightbox