Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

REFERENSER

Har sällan skådat en sån energi och ork hos en entertainer. Allsång i 190!
Heja Allsångsproffsen och tack för en fin och rolig långkryss. 
 
Anna Isberg
Nöjesansvarig Birka Cruises
Allsångsproffsen bästa sommarunderhållning man kan tänka sig. Trevliga att ha att göra med och en underhållning som inte tappar tempo under flera timmar. Vi kör allsång på stranden som blivit en succé.
Våra kunder ger dem rosor hela tiden och har redan börjat boka boende till deras nästa besök 2020. Allsångsproffsen har varit på Dragsö Camping och stugby nu i fyra år och på vår andra anläggning Ronneby Havscamping i tre år. Naturligtvis har vi bokat dem på båda anläggningarna under 2020 också. Rekommenderas varmt.
 
Thomas Berg vd
Dragsö camping & Stugby AB/ Ronnebyhavscamping AB
 

Allsång på riktigt! Snacka om inlevelse och engagemang.
Allsångsproffsen får verkligen med publiken och våra gäster pratar om dem långt efteråt. Ingen gick därifrån utan ett leende på läpparna. 

Johan Stenberg / Korskullens camping


Allsångsproffsen med Johan och Mattias är en frisk fläkt och ett uppskattat inslag på vår Saloon Cheyenne och på vår campingscen.Vi räknar med att vi får nöjet att ha dem på plats även nästa år!

Sven Thellsson / Artist&Teknikansvarig High Chaparral

 


Med stora hjärtan och öppen famn tar Johan och Mattias sin publik med storm. Vi på Rullsand vill bara ha mer utav Allsångsproffsen som har varit hos oss både på sommaren och vid våra julbord. Vi ses snart igen.


Anna & Mattias Hidegren/Rullsands camping


Hej,Här kommer ett omdöme från Lime.
 Det var mycket uppskattat hos mig. När till och med vissa gäster kom både fredag och måndag ska ni vara nöjda. Hoppas vi ses igen. 

Åsa Algeborg, Lime krog & bar, Upplevelsebyrån i Helsingborg AB


Hej, 
vi på Edsviks camping har som ni vet bara fått bra respons från de som  lyssnade på er. Framför allt de som är 60+. Jag hoppas att vi tar en kontakt och ser om det kan bli en repris till nästa år. 

Peter Lidslot,  Edsvik camping,  Nordic camping och resort


Allsångsproffsen gästade oss på midsommarafton 2015, de bjöd på ett mycket uppskattat program. De hade en härlig glädje och sprudlande energi, de fick människor i alla åldrar att brista ut i sång. Människorna här pratar fortfarande om dom. Rekommenderas å det varmaste.
De var SUPERBRA.

Lisa Lipsanen  (VD)  Mauritzbergsslott.


Hej på er!

 Vi vill bara säga att vi på Ekudden var nöjda med er allsång.
 Det var bra variation på låtarna. Ni bjöd in publiken på ett bra sätt.
 Det var bra ”kallsnack” mellan låtarna.

Personalen på Ekudden Camping


Hej Johan & Mattias,

Tack för fyra väldigt uppskattade kvällar bland våra gäster, och även  vi har varit väldigt imponerade av er proffsighet, lättsamhet och glada anda! Självklart smyckat av härlig sång och spex. Jag hoppas att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka kommande sommarsäsong. 

Helén Nonis, Platschef, Västerås Mälarcamping – Bredsand Camping & Stugby

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

© Allsångsproffsen 2004-2017